Istoria Herbalife

Click mai jos sau derulaţi în jos pentru a revizui istoria cronologică Herbalife.

Anii 1980
Anii 1990
Anii 2000
Anii 2010 și mai departe ...


Anii 1980

1980
Mark Hughes a lansat Herbalife în Februarie 1980, prin vânzarea în "original" a programului de slăbire direct din portbagajul mașinii sale!

1982
Herbalife se extinde în plan internațional în Canada, dupa care zeci de țări vor urma în curând. Între timp, vânzările aproape că ating cifra de 2 milioane dolari.

1986
Herbalife este listată la bursa NASDAQ. Jim Rohn se alătură companiei şi aduce inspirația lui motivațională. Se lansează două noi arome de Shake Formula 1: Ciocolata si Căpsuni.

1988
Compania se extinde pe plan internațional cu o viteză uluitoare, atât de mult încât 4 Extravaganze au avut loc în jurul lumii, în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Australia și Canada.


Anii 1990

1992
Se lansează produse care şi acum sunt în top și vânzările cresc de la $ 3,1 milioane dolari până la $ 21 milioane!

1994
Mark Hughes fondează Herbalife Family Foundation*, o organizatie de caritate dedicată pentru a ajuta la copii cu risc din întreaga lume să aibă un viitor mai bun.

1995
Herbalife se extinde din ce în ce mai mult. Se deschide Rusia, Taiwan, Austria, Elveţia, Brazilia, Africa de Sud, Finlanda şi Norvegia.
Se lansează gama de produse Dermajetics.

1996
Herbalife atinge cifra de 1 miliard dolari vânzări și celebrează şi îşi schimbă sediul în Century City, California.

1998
19 produse noi se lansează la Extravaganza din Orlando, Florida, în SUA pentru miile de oameni prezenți. Herbalife înregistrează, de asemenea, cel mai mare bonus plătit la acel moment, de 16 milioane $.


Anii 2000

2000
Herbalife sărbătorește cea de-a 20-a aniversare cu o forta de vanzari de peste un milion de Distribuitorii Independenți care vând peste 100 de concepte de produse în 50 de țări.

2003
Vanzarile Herbalife depășesc 1.8 miliarde dolari și încă sunt în creștere, în 58 de țări din întreaga lume. Îşi începe activitatea Laboratorul Mark Hughes de Nutriţie Celulară si Moleculară, Consiliul Ştiinţific şi Consultativ Herbalife ... și din ce în ce mai multe produse urmează a fi dezvoltate!

2004
Herbalife lansează ShapeWorks® şi începe să fie listată la bursa din New York.
Cu participarea oamenilor de știință cu renume mondial Herbalife lansează pe piață ShapeWorks ®. Acesta este cea mai mare initiativă a companiei, deschizând calea pentru un succes fără precedent. Acţiunile Herbalife ating o cotă înaltă la finalul primului an de listare la Bursa din New York.

2008
Herbalife s-a deschis in Romania.
Piaţa din Romania este una foarte stabilă şi în continuă creştere. Datorită muncii susţinute a Distribuitorilor Independenţi, a seriozităţii şi profesionalismului lor, brandul Herbalife şi-a câştigat un bun renume pe piaţă.


2010 și mai departe ...

2010
Herbalife sărbătorește 30 de ani.
timp în care a schimbat viețile oamenilor.Herbalife începe colaborarea cu Lionel Messi și FC Barcelona, fotbalist cu renume mondial si sponsorizează mai mult de 100 de sportivi, echipe internaționale și sportive.
Herbalife înfiinţează Institutul de Nutriţie Herbalife (HerbalifeNutritionInstitute.com), pentru a servi ca o resursă educațională privind recomandările în nutritiţie și mod de viaţă sănătos. Se deschide a 16-ea Casa Herbalifie din cadrul programului HFF în lume.

2011
Herbalife înregistrează vanzări de 5,4 miliarde dolari în 2011, depășind viziunea Mark Hughes "de 5 miliarde dolari.
Nou Program HFF Casa Herbalife se lansează. Se lansează Concentrat Herbal Aloe aroma de mango şi Herbalife24 - prima linie completă nutrițională performanță pentru sportivi, 24 de ore pe zi.


Ce urmează?

Cele mai interesante posibilitati Herbalife sunt nelimitate! Dacă vrei să afli mai multe despre oportunitățile Herbalife care îţi pot schimba viața, poţi s-o faci chiar acum. Trebuie doar să vizitezi sectiunea noastră de oportunități afaceri Herbalife.

*Herbalife Family Foundation si Herbalife Family Foundation International sunt entităţi juridice separate de Herbalife International, Inc.

De mai bine de 30 de ani, istoricul Herbalife reflectă un succes personal extraordinar. De la misiunea originală a fondatorului, Mark Hughes, până la reuşitele remarcabile ale Distribuitorilor, însoţiţi-ne în parcurgerea momentelor cheie înspre a ajuta oamenii să trăiască mai bine.


ro-MD | 18.07.2019 19:10:51 | NAMP2HLASPX01