Preţurile Herbalife

În Herbalife, noi prețuim relația dintre Distribuitorii noștri Independenți cu clienții lor. De aceea noi recomandăm întotdeauna clienților să profite de cunoștințele, susținerea și încurajarea Distribuitor lor personali. Această relație este motivul pentru care nu publicăm o listă de prețuri on-line. Distribuitorul va oferi prețuri competitive la produsele pe care le-ai ales.


De ce am nevoie de un distribuitor?

La Herbalife nu vindem în magazine, astfel încât fiecare din clienții noștri beneficiază de servicii personalizate din partea unui Distribuitor Independent Herbalife. Devenind client, vei fi ghidat în funcţie de necesităţile tale individuale.

Toată lumea este diferită si stim că Herbalife îţi poate oferi mai mult, dacă vei dezvolta un program personalizat. Prin discutarea nevoilor tale individuale cu un expert, suntem siguri că vei face cea mai bună alegere în ceea ce privește sănătatea și obiectivele tale wellness.


Cum pot găsi un distribuitor?

Pentru a găsi un distribuitor Independent Herbalife va rugăm să ne contactati. Un Distribuitor experimentat te va contacta pentru a înțelege nevoile tale.


Build an ongoing relationship with your Herbalife Independent Distributor


ro-MD | 18.07.2019 02:48:08 | NAMP2HLASPX04