Angajamentul Științific

Comitetul Consultativ în Nutrţie (NAB)

Pentru a face ca Herbalife să devină cel mai renumit brand de nutriţie din lume, Comitetul nostru consultativ este în permanentă extindere şi include experți de top din întreaga lume în domeniul nutriției și sănătății, care educă și instruiesc cu privire la principiile de nutriție, activitate fizică și mod de viață sănătoas, având în focus "nutriţia". NAB este prezidat de Profesorul David Heber, Ph.D. Steve Henig Ph.D. este Director ştiinţific Herbalife, responsabil de cercetarea şi dezvoltarea produselor companiei. Laureatul Premiului Nobel în Medicină Louis Ignarro, Ph. D. este un membru al Herbalife Nutritie Consiliul consultativ (NAB), care consiliaza compania cu privire la progresele din domeniul științei în nutriției. NAB include experți din regiunea EMEA. Aceştia sunt Marion Flechtner-Mors, Ph.D. din Germania, profesorul Lazlo Halmy din Ungaria, profesorul Alla Pogozheva, Ph.D. din Rusia, Julián Álvarez García din Spania, Joaquim Caetano din Portugalia și profesorul Sitaras Nikolaos, Ph.D. din Grecia.

Angajamentul Herbalife faţă de ştiință și inovaţie

Laboratorul Herbalife de Nutritie Celulară și Moleculară Mark Hughes este dedicat pentru exploatarea frontierelor nutriționale ca o modalitate de a ajuta omenii sa-şi atingă potențialul optim în domeniul wellness. În 2003, Herbalife a ajutat la crearea Laboratorul Herbalife de Nutritie Celulară și Moleculară Mark Hughes în cadrul Centrului pentru Nutritie Umană de la UCLA *, ca parte a misiunii sale de a avansa în domeniul științei nutriționale prin cele mai progressive tehnologii de cercetare și dezvoltare disponibile.

* Universitatea din California, Los Angeles nu susține și nu aprobă anumite produse sau servicii, în conformitate cu politica companiei.

Produsele Herbalife și Centrul Știinţific

Herbalife a deschis recent un modern Centru Ştiinţific şi Produse în Plaza Herbalife din zona South Bay în Los Angeles. Sub conducerea lui Steve Henig, Ph.D., Director ştiinţific Herbalife, o echipa de cercetători dedicaţi, distinși şi oameni de știință folosesc tehnologii avansate, inclusiv un laborator senzorial, pentru a crea produse Herbalife de talie mondială, poziţionând Herbalife în fruntea companiilor care produc cela mai bune produse din domeniu din lume.

Cercetare & Dezvoltare

Herbalife şi-a stabilit angajamentul de a seta standardul prin care toate companiile de nutriție sunt măsurate. Noi contribuim la avansarea știinţei de nutriție prin cercetare științifică realizată, realizată de lume. Din 2003, au crescut dramatic cheltuielile pentru cercetări și dezvoltare pentru a avansa procesul de dezvoltare a produselor.

În 2011, compania a cheltuit aproximativ 25 milioane dolari pe domenii științifice de R & D, operațiuni tehnice, probleme stiintifice, de asigurare a controlului calității, siguranța produselor și conformitatea. Compania a cheltuit suplimentar 11 milioanede dolari pe diverse lucruri legate de nutriție, licențierea produselor și strategia de aprovizionare.

În Herbalife, există 180 oameni de stiinta diintre care 19 doctori (Ph. D). Personalul companiei este completat cu 30 consultanţi ştiinţifici, toţi doctori (Ph. D). Din ianuarie 2011 până în martie 2012, compania a inițiat 12 studii clinice, dintre care cinci se referă în mod specific la produsul Formula 1.

Nota: Formula 1 este un produs existent, care care nu este inclus la cheltuielilorde Cercetare şi Dezvoltare raportate în conformitate cu normele actuale FASB, care permit numai cheltuielile care urmează să fie clasificate ca R & D, dacă acestea se referă la produse noi sau produse existente care au fost "semnificativ"modificate.


ro-MD | 18.07.2019 18:22:03 | NAMP2HLASPX01